Jens Juel: en europæisk mester (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Anna Schram Vejlby, Thyge Christian Fønss-Lundberg


Nedsat pris! Jens Juel: en europæisk mester
Forlag: Grønningen 1
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793825505
Udgave: 1. (14-06-2021)
Oplag: 1. (14-06-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 500
Indbinding: Indbundet

Forventes på lager: 14-06-2021

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 14-06-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Jens Juel – En europæisk mester vil lukke en lakune i dansk kunsthistorieskrivning. Der findes ikke et stort værk om Jens Juel. I denne bog viser blandt andre samlere Hendes Majestæt Dronning Margrethe II sine private malerier frem.


Jens Juel var en kunstner af internationalt format, en mester fra det 1700-tal, som den danske kunsthistorie har ladet glide i baggrunden tilfordel for guldalderen. Juel var inspirereret af tendenser i hele Europa både som portræt- og landskabsmaler, og han tåler sammenligning med ledende franske, engelske og italienske kunstnere fra samtiden. Med kombinationen af høj teknisk kunnen, blik for tidens overdådige materialitet og overbevisende portrætlighed excellerer Juel i portrætkunstens største udfordringer.


Jens Juel. En europæisk mester viser Juel i al hans herlighed. Bogene er rigt illustreret, så man kan komme helt tæt på Juels portrætter og landskaber.


Museumsdirektør Anna Schram Vejlby og Kunsthistoriker og forfatterThyge Christian Fønss-Lundberg præsenterer Jens Juel for både et bredt publikum og for fagfolk.

Anmeldelser (0)