Minefelter (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jens Nauntofte


Nedsat pris! Minefelter
Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740036206
Udgave: 1. (23-05-2017)
Oplag: 1. (23-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 344
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

”Heldigvis nåede Jens at blive færdig med sine erindringer, der sætter et smukt og varigt minde over et langt og produktivt liv.”

Fra bogens forord af Leif Davidsen


En af Danmarks mest anerkendte udenrigsreportere, Jens Nauntofte, nåede kort før sin død i marts 2017 at sætte sidste punktum i denne erindringsbog om sit barske og eventyrlige liv.  
Danskerne kender ham for hans reportager fra verdens brændpunkter – fra de utallige krige i Mellemøsten og Golfen til Vietnamkrigens kaotiske afslutning, hvor han som den eneste danske journalist blev tilbage, da Saigon faldt.  
I Minefelter følger han i fodsporet på de tyranner, der har præget hans personlige og professionelle liv. Han krydsklipper mellem nedslag i sin egen historie, der var præget af en kristen og maniodepressiv far og en bror, der var fremmedlegionær – og nedslag i de interviews han gennem årene har lavet med nogle af verdens mægtigste og mest utilregnelige magthavere. Deriblandt Muammar Gaddafi, Saddam Hussein og Yassir Arafat.  
Minefelter er et anderledes stykke verdenshistorie formidlet af en journalist, der gennem 50 år rapporterede, analyserede og tolkede verden til os.  
Om forfatteren
Jens Nauntofte (1938-2017), historiker, journalist og forfatter. Fra 1967 tilknyttet Dagbladet Information som journalist, i 1977 som udenrigsreporter på Danmarks Radio, først på radiopro­grammerne Udefra og Orientering og fra 1988 på TV-Avisen, hvor han var ansat indtil 2008. Han er specielt kendt for sin intense dækning af Mellemøsten. Har udgivet over 14 bøger, deriblandt Gul stjerne over Vietnam (1975), Kadaffi, Libyens Godfather (1986) og Tyrannernes fald (2013). Modtog i 2001 DR’s jubilæumspris for journalistik og reportage. Han var desuden medlem af Eventyrernes Klub.

Anmeldelser (0)