Kaare Klint (Flerbindsværk, Dansk)


Forlag: Klintiana
Format: Flerbindsværk
Sprog: Dansk
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799418404
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Monografi om arkitekten, professor Kaare Klint (1888-1954).
For første gang præsenteres arkitektens samlede værk med indgående analyser, baggrund og placering i samtiden. I monografiens første bind møder vi Kaare Klint, som P.V. Jensen-Klints søn, og følger gennem hans arbejde udviklingen til den helt selvstændige kunstner, der har placeret ham blandt de mest betydende danske arkitekter i det 20. århundrede. Andet bind er en systematisk værkfortegnelse i kronologisk orden, der viser omfanget og bredden af hans værk. Her findes også afsnit om personalia og kilder, en omfattende bibliografi samt et personregister.
De 1200 illustrationer, med Klints personlige skitser, tegnestuens arbejdstegninger og samtidige fotografier, giver den bedste indføring i hans arbejdsmetode. Monografien udgives både på dansk og engelsk. Formatet er 25 x 31 cm, og den leveres i kassette af kraftig, sort bogbinderpap med de 2 bind i cinnober-rød shirting. I alt 800 sider.
Arkitekten Gorm Harkær har med ´Kaare Klint Projektet´ samlet, registreret og beskrevet Klints værk og monografien er et resultat af hans omfattende forskningsprojekt.

Anmeldelser (0)