Kærlighedsmøde, Når din sjæl kalder på kærlighed og frygten holder dig fra lykke og udvikling: 13 digte om et kærlighedsmøde, samt selvindsigter til en friere kærlighed, med 13 kærlighedsparagraffer (Bog, Hardback, Dansk)

Forfattere: Joylynn Lightfield, Joylynn Lightfield


Nedsat pris! Kærlighedsmøde, Når din sjæl kalder på kærlighed og frygten holder dig fra lykke og udvikling: 13 digte om et kærlighedsmøde, samt selvindsigter til en friere kærlighed, med 13 kærlighedsparagraffer
Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743013679
Udgave: 1. (23-01-2020)
Oplag: 2. (24-01-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 48
Indbinding: Hardback
Formater / udgaver
140,30 kr
136,80 kr

Levering: 5 - 20 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Nogle mennesker har stor betydning for vores liv og for vores udvikling. De rør og inspirerer vores sjæl og liv, og nogle møder vil altid bo i vores hjerter. Med denne kærlighedsbog ønsker jeg at sætte fokus på dit hjerte og det møde, der opstår med dig selv, med kærligheden og med andre, når vi tør åbne for hjertets magiske overflod og de skatte der ligger og venter på at vi kigger dybere i os selv. På en lyrisk og nysgerrig måde.
De 13 kærlighedsparagraffer kaster lys over, hvordan du kan få mere bevidst kærlighed i dit liv. Det er små ændringer i vores tanker og adfærd, der skal til. Et fokus på og en forståelse af, hvad der kan blokere for kærligheden. Paragrafferne understøttes af digtene og binder en sløjfe om hele kærlighedspakken.
Alt sammen er kogt ned til en spiselig størrelse, fordi jeg havde lyst til at sætte ord på det, jeg i min egen personlige udvikling opdagede om hjertet og kærligheden, vi alle drømmer om.
Det er en kærlig reminder om vigtigheden af, hvor vi retter vores fokus, om at forstå os selv i kærlighed og om at øge fokus på kærligheden i dit liv, til dig selv og til andre.

Anmeldelser (0)