Kajak Guide Lillebælt: Info, Ruter, Natur (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Christa Boisen


Forlag: Destination Lillebælt
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
VNR: 5798006504190
Udgave: 1. (07-10-2019)
Oplag: 1. (07-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originaltitel: Kajak Guide Lillebælt
Omslagsgrafiker: Blikfang.nu
Forord af': Christa Boisen
Fotograf: Steffen Stamp, DOF, Naturpark Lillebælt, Henriette Bjerregaard, Henrik Juul Rasmussen, Ulrik Westphal, Christa Boisen
Fagredaktør: Annemette Bargum, Annette Weiss, Anni Grøndal, Asger Ring, Bente Møller Jessen, Birgitte Braae Andresen, Dagny Gormsen, Flemming Larsen, Heine Schaadt, Henrik Juul Rasmussen, Ib Bager, Jakob Martin Pedersen, Jan Madsen, John Harpøth, Jørgen Skovmand, Ketty Jensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 171
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 175mm, H: 247mm, D: 19mm, Vægt: 608g
Formater / udgaver
250,00 kr
257,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Velkommen til Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største marine naturpark. Naturparken er ca. 370 Km2 og strækker sig fra trelde Næs i nord til Hejlsminde i syd. 


Det er ideelt at opleve Naturparken fra kajak. Du kan sætte kajakken i mange steder langs kysten, hvilket betyder, at det er stort set altid er muligt at finde læ for vinden . Det giver gode betingelser for begynderene og de knap så øvede; mens strømmen er en teknisk svær og spændende udfordring for de mere øvede. Vælger du at ro et sted med stærk strøm, skal du altid være bevidst om sikkerheden og dine egne færdigheder. 


Landskabet set fra vandet er meget smukt og varieret. Du kan se kyst på begge sider - eksempelvis den næsten uberørte natur ved Trelde Næs med Røjle Klint på modsatte kyst. Langs kysten er skove, klinter og marker. Du kan opleve skiftet fra land til by, når du runder pynten og kan se Middelfarts havnefront i det fjerne. Du kan ro til Fænø Kalv og Brandsø. Ro ind i Kolding -, Gamborg- eller Randsfjord. Eller tage en afstikker op ad Kolding Å. 


Det giver helt forskellige oplevelser at ro i kajak ved kysten, i en fjord eller på en å. Vi har samlet de bedste turforslag for området i denne guide. Der er forslag til både korte og lange ture . Mulighederne er mange - og der er noget for enhver smag. 


Kajakguiden er blevet til i et tæt samarbejde med en lang række af områdets engagerede kajakroere, Naturpark Lillebælt og Destination Lillebælt. 


Nyd naturen -og pas lige så godt på Lillebælt, som vi gør! 


Maj 2019, Forfatterne 

Anmeldelser (0)