Kalkulation: - for gastronom og tjener (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Dan Feld-Jakobsen


Nedsat pris! Kalkulation: - for gastronom og tjener
  • Forlag: Erhvervsskolernes Foralg
  • Format: Hæftet
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788770824293
  • Udgave: 1. (13-11-2013)
  • Oplag: 1. (13-11-2013)
  • Første udgivelsesår: 2013
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 117
  • Indbinding: Hæftet
  • Mål og vægt: B: 171mm, H: 239mm, D: 9mm, Vægt: 301g
Formater / udgaver
173,40 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:·        Produktionskalkulation.·        Forkalkulation.·        Buffet- og arrangementskalkulation.·        Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.·        Efterkalkulation.·        Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.

Anmeldelser (0)