Karriere med ånd og hjerte: 10 spirituelle redskaber til at realisere sit livsformål og højeste potentiale (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Erick Thürmer og Isabelle Laures


Nedsat pris! Karriere med ånd og hjerte: 10 spirituelle redskaber til at realisere sit livsformål og højeste potentiale
Forlag: Grønningen 1
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788773390382
Udgave: 1. (29-04-2021)
Oplag: 1. (29-04-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 224
Indbinding: Hæftet

Forventes på lager: 29-04-2021

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 29-04-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

ALLE MENNESKER HAR ET KALD. HVAD ER DIT? 


Karriere med ånd og hjerte finder du 10 kreative og konkrete redskaber, du kan bruge til at bringe meningsbærende spiritualitet med ind i din karriere.


Spirituel rådgiver Isabelle Laurés og administrerende direktør Erick Thürmer har i mange år udgjort et stærkt makkerpar i deres arbejde med at føre karriere og spiritualitet sammen. Karriere og spiritualitet er nemlig ikke modpoler, men to indbyrdes livgivende størrelser. 


Karriere med ånd og hjerte er skrevet til dig, der gerne vil have dine talenter, idéer, drømme og dit virke til at gå op i en større helhed, privat såvel som professionelt.  


Isabelle Laurés (f. 1986) har en bachelor i jura, er uddannet i healing og clairvoyance og har gennem de sidste tolv år haft egen virksomhed, hvor hun tilbyder spirituel rådgivning til virksomheder og private, deriblandt en række store kunstnere. 


Erick Thürmer (f. 1977) er moderne fabrikant, adm. direktør og 4. generation i virksomheden Thürmer Tools, som har vundet Børsens Gazellepris i 2020. Erick arbejder bredt for en grøn fremtid ved at implementere spirituel ledelse og skabe plads til feminine værdier og kreativitet i dansk erhvervsliv og i det politiske.

Anmeldelser (0)