Katharina-koden (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Jørn Lier Horst


Nedsat pris! Katharina-koden
Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771469219
Udgave: 1. (27-02-2018)
Oplag: 1. (27-02-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Serien om William Wisting
Originaltitel: Katharina-koden
Omslagsgrafiker: Stoltzedesign.dk
Oversætter: Rolf Stavnem
Originalsprog: Norsk
Sideantal: 379
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 150mm, H: 222mm, D: 33mm, Vægt: 648g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Det er fireogtyve år siden, Katharina Haugen forsvandt, men sagen er stadig uopklaret. Drabschef William Wisting har aldrig opgivet at finde gådens løsning. Hvert år på dagen for hendes forsvinding finder han sagsmapperne frem og gennemgår dem endnu en gang. Og samme dag aflægger han Katharinas mand, Martin, et besøg. I år er noget anderledes: Martin er væk. 
Politikommissær Adrian Stiller arbejder med gamle, uopklarede sager, og han har fundet en forbindelse mellem Katharina-sagen og en anden gammel forsvindingssag. Det er ikke let for den erfarne Wisting at arbejde sammen med Stiller, især ikke da han opdager, at Stiller vil bruge Wistings datter til at lokke gerningsmanden frem i lyset.
KATHARINA-KODEN er første bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet.
"Den norske bestsellerforfatter, tidligere politimand Jørn Lier Horst leverer endnu en ferm fortælling."
Politiken, 4 ud af 6 hjerter
"Den er spændende og velfortalt… Forfatteren er eminent til det med personer og jeg er meget vild med både William Wisting, hans familie og kolleger hos Larvik politi."
Litteratursiden.dk
"Fortalt i velgørende langsomt tempo", Jyllands-Posten, 4 ud af 6 stjerner
"Jeg kan klart anbefale bogen, der på sin egen, lidt underspillede måde, er hamrende spændende. Her er ikke blod, indvolde og udførlige beskrivelser af bestialske mord, her er godt, gammeldags politiarbejde og en klog politimand, jeg godt gad møde i virkeligheden." Frk.Bogorm.dk, 5 ud af 6 hjerter
"Miljøerne er også velbeskrevne. Noget, som jeg sætter uhyre stor pris på, er den meget grundige beskrivelse af, hvordan politiet arbejder under en efterforskning. For mig er det med til at gøre bogen overordentlig troværdig. I det hele taget oser bogen af troværdighed og realisme."
Krimifan.dk, 5 af 5 krimihjerter
"Jeg er vild med Jørn Lier Horst skrive- og krimistil, hvor historien og de menneskelige karaktertræk er meget fremtrædende og hvor han har et tema som omdrejningspunkt, i denne er det løgn og hvad det gør ved mennesker." Bogblogger.dk

Anmeldelser (0)