Kend dit selv (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Kim Michaels


Nedsat pris! Kend dit selv
Forlag: More to Life
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740917208
Udgave: 1. (14-10-2019)
Oplagsdato: 14-10-2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 280

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Mange mennesker kan ikke længere finde svar på livets vanskelige spørgsmål i kristendommen eller materialismen. Denne bog tilbyder en ny synsvinkel, der kan give dybtgående svar sammen med praktiske metoder til at forandre dit liv.

HVORDAN KAN VI forandre vores liv uden at vide hvem vi er og hvordan vores psyke eller Selv virkelig fungerer? Denne bog giver et nyt billede af Selvet og dets komponenter, et billede som aldrig før har været tilgængeligt på dansk. Dette dybtgående billede er beskrevet i letlæseligt sprog, hvilket gør det nemt at relatere idéerne i bogen til dit eget liv.

Mange har forgæves prøvet forskellige filosofier eller teknikker, der lovede nemme resultater. Denne bog lover ikke en hurtig udvej, men en systematisk fremgangsmåde for at mestre selvet og dets indbyggede kreative kræfter. Du vil lære den grundlæggende viden, der vil gøre det muligt for dig at tage dit liv i en helt ny retning. Du vil lære:

hvem du virkelig er og hvor du kommer fra Selvets forskellige komponenter og hvordan du kan lære at gøre bevidst brug af de kreative kræfter inbygget i Selvet det langsigtede formål med livet og hvordan du kan finde mening i din egen tilværelse hvordan dit bevid

Anmeldelser (0)