Klar Matematik: den ultimative notesamling (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Oliver Streit


Nedsat pris! Klar Matematik: den ultimative notesamling
Forlag: Praxis
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757129502
Udgave: 1. (17-04-2020)
Oplag: 1. (17-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 415
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 211mm, H: 299mm, D: 29mm, Vægt: 1321g
Formater / udgaver
276,60 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Klar matematik er den ultimative notesamling til dig, der vil gøre det godt  til eksamen i gymnasiet, og som har brug for hurtigt at forstå kernestoffet  i matematik. Den er nyttig og praktisk, uanset om du går på STX, HTX, HX, HF eller ønsker at genopfriske din viden efter et sabbatår.


Notesamlingen er matematikkens komprimerede bouillonterning. Den er mere ind til benet end en grundbog og samtidig mere forklarende end en for- melsamling, så der er masser af hjælp at hente, uden at det bliver for kompli- ceret. Den indeholder en række faste elementer: Forklaringer, definitioner, sætninger, regneregler, beviser og eksempler. Alt, du skal bruge til at få overblik over stoffet, imponere til mundtlig eksamen og foretage præcise opslag til skriftlig eksamen. 


Klar matematik fokuserer på den praktiske tilgang til løsning af problem- stillinger ved beskrivelse af fremgangsmåder og metoder. Det omfatter også fremgangsmåder til løsning på den populære lommeregner TI-Nspire CX CAS.


Bogen dækker kernestoffet i læreplanen for matematik A til det almene gymnasium, STX. Den kan også benyttes på B- og C-niveau samt på HTX, HHX og HF, der deler meget af det grundlæggende kernestof. Derudover er den velegnet til hurtigt at genopfriske gymnasieniveauets matematik for interesse- rede og på adgangskurser, brushup-kurser og lign.


Klar matematik har mange illustrationer, der hjælper på forståelsen, under- støtter beviser og visualiserer eksempler. Et helt kapitel vejleder i brugen af TI-Nspire CX CAS til de mest almindelige matematiske problemstillinger.

Måske kunne nedenstående have interesse

Lommeregnere
Lommeregnere

Mangler du en lommeregner? Vi har Texas TI-30XB og TI-30XS til en god pris.

Anmeldelser (0)