Klarinet-stafet: grundbogen for begyndere på klarinet (Bind 1) (Bog, Spiralryg, Dansk)


Nedsat pris! Klarinet-stafet: grundbogen for begyndere på klarinet (Bind 1)
Forlag: Stepnote Publishing
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 88
Dato for udgivelse: 21-8-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Illustrator: Anne Thinggaard
Redaktion: Bo Laurnborg, David Nejrup
Medforfattere: Marika Thinggard Andersen, Birgit Bøgh Sønderriis
VNR: ingen
Produkt type: Bog
Forord: Marika Thinggard Andersen, Birgit Bøgh Sønderriis
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Første bind ud af to, af Klarinet-stafet, som er i spiralryg, en ny Klarinet grundbog for lærere og begynderelever på klarinet. Bind 1 er som minimum fuldt dækkende for det første år af undervisningen.
Forfatterne og Stepnote Publishing har arbejdet i mere end et år på denne udgivelse. Vores ide med Klarinet-stafet har fra start af været, at skabe en tilstrækkeligt dækkende dansk grundbog til begyndere i klarinet, der fuldt ud matcher de fleste elevers og underviseres behov i de første 2-3 år af undervisningen.
Vi ved fra erfaring at mange klarinetundervisere i lang tid har efterspurgt en sådan fuldt dækkende dansk klarinetbog for begyndere og med melodier der er nutidige, danske og generelt afspejler elevens egen musiksmag.
I vores research af markedet og fra de brugertest vi har foretaget har vi erfaret af klarinetunderviserne ofte, mod deres vilje, har måttet benytte forskelligt materiale fra Sverige, Norge og England for fuldt at dække behovet i undervisningen.
De negative konsekvenser af dette er flere, fx at det bliver dyrere for elev og underviser at købe materiale hjem, at materialet er på udenlandske sprog som svensk og engelsk som de mindre elever ikke forstår og læser, og at melodierne i materialet ikke er vedkommende nok for eleven og dermed hæmmer elevens motivation og dermed også indlæringskurven.
Klarinet-stafet er den første danske klarinet grundbog for begyndere der udgives i mange mange år og den er tænkt til at ramme lige ned midt i denne tydelige efterspørgsel der er blandt elever og undervisere.
Ny og Unik Grebstabel
En vigtig detalje værd at nævne er at man bagerst i bogen finder en helt nyudviklet Grebstabel som vender klarinetten den ´rigtige vej´ - altså som den holdes. De fleste grebstabeller vender på hovedet i forhold til hvordan man reelt holder klarinetten, men det bryder forfatternes grebstabel nu helt med.
Fra forfatternes forord:
Klarinet-stafet er en undervisningsbog beregnet til begynderelever med en tilknyttet lærer i musikskole- eller privat regi. Hvert kapitel svarer til én lektion og er opbygget progressivt med øvelser, der forbereder eleven på kapitlets melodier.
Vi har lagt vægt på udvikling af både teknik og musikalitet. Melodierne er et bredt udvalg af nordiske og udenlandske viser, filmmusik, folkemusik, pop og klassisk. Der er noteret sangtekster på mange af melodierne. Vi opfordrer til at melodien synges først og så læres på klarinet. Dette er en umiddelbar og naturlig måde at lære musik på.
Hvor der er noteret akkorder er det for klaver/guitar.
Tjekballon
Forrest i bogen findes en ´Tjekballon´ med de vigtige punkter omkring kroppens holdning og mundstilling. Brug ´Tjekballonen´ som reference igennem hele bogen, så eleven lærer at blive bevidst om sin kropsholdning under spillet.
Pusterummet
´Pusterummet´ er elevens pause, til at fejre det allerede indlærte, og nyde udviklingen. Der er 7 ´Pusterum´ fordelt over bogen, som indeholder kreative opgaver baseret på den indlærte viden fra de forudgående kapitler. Eleven kan lave opgaverne selv eller sammen med sin lærer.
Som tillæg til bogen findes videomateriale med indspilninger af nogle af bogens melodier på Youtube, bagerst i bogen finder du relevante links, herunder bl.a. Klarinet-stafet youtube kanal og Facebook side.
»Vores ønske med Klarinet-stafet er at give eleven mulighed for at opleve musik som en tilg&a

Anmeldelser (0)