Knæk stresskoden: enkle værktøjer til høj trivsel på arbejdspladsen (Indbundet, Dansk)

Af: Pernille Rasmussen


Nedsat pris! Knæk stresskoden: enkle værktøjer til høj trivsel på arbejdspladsen
Forlag: Grow People
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797207604
Udgave: 1. (20-05-2020)
Oplag: 1. (20-05-2020)
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 154mm, H: 225mm, D: 15mm, Vægt: 394g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

”Vi har for travlt til at forebygge stress …”

Den sætning bliver ofte sagt på danske arbejdspladser.

Mange gange skyldes den manglende indsats, at vi ikke ved, hvad vi konkret skal gøre. Det bliver diffust og uoverkommeligt, og så er det nemmere at besvare den mail, der lige er tikket ind, i stedet for.
Hver 4. dansker oplever et højt stressniveau.
Ifølge Den Nationale Sundhedsprofil udgør stress et stigende folkesundhedsproblem. Den udvikling må stoppes. Vi kan heldigvis alle gøre meget på arbejdspladsen for at højne trivslen for os selv og vores kollegaer. Og det behøver ikke at være uoverskueligt. Løsningen sidder du med i hånden.
Knæk stresskoden – enkle værktøjer til høj trivsel på arbejdspladsen er en guide til, hvad I konkret kan gøre på arbejdspladsen. Den er fyldt med værktøjer, lister og eksempler, I kan plukke i. Bogen tager afsæt i det, der virker – ud fra forskning og den virkelige verden. Mød fem danske arbejdspladser, der viser vejen til høj trivsel, hvoraf flere af dem har vundet priser for det. Fælles for dem alle er: De har gjort noget. I bogen deler de deres erfaringer og giver tips og tricks – lige til at kopiere eller lade sig inspirere af. De fleste af tiltagene er ret enkle uden at være specielt tidskrævende eller dyre. Derudover øser erhvervspsykolog Pernille Rasmussen gavmildt af sine 17 års erfaring på feltet.
Små ting har stor effekt. Banalt er ofte genialt, hvis vi altså gør det ...
PERNILLE RASMUSSEN
Erhvervspsykolog (cand.psych.aut.), specialist i stress og indehaver af virksomheden Grow People. Pernille har igennem 17 år holdt over 1.000 foredrag, kurser og workshops på danske arbejdspladser og bliver løbende brugt i medierne som ekspert. Hun har forsket i stress på Bispebjerg Hospital med overlæge Bo Netterstrøm og haft mere end 500 mennesker i individuelle stresshåndteringsforløb. Er forfatter til fire bøger udgivet i Danmark og England. www.growpeople.dk          

Anmeldelser (0)