404 - Siden blev ikke fundet

Der er 1 fejl

  1. Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet

« Tilbage

Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet


Åh nej!
Denne side er ikke længere tilgængelig. Varen, som engang kunne købes her, er fjernet fra vores katalog. Informationen, som du ser her på siden, er en del af vores produktarkiv og er blot en hyldest til den vare, der engang var.


Men vent ...
Vi har heldigvis gemt lidt info, før produktet blev slettet. Du kan stadig finde links til fx forfatter, leverandør, kategorier og serier, samt andet som denne vare har været en del af. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at finde en anden udgave af varen eller måske et alternativ.

Kødets mester: En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter (Bog, Hardback, Dansk)

Forfatter(e): Jane Kjølbye


Forlag: Muusmann' Forlag

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • Udgave: 1. (17-10-2017)
  • Oplag: 1. (17-10-2017)
  • Første udgivelsesår: 2017
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 279
  • Indbinding: Hardback
  • Mål og vægt: B: 228mm, H: 288mm, D: 24mm, Vægt: 1353g
  • ISBN/VNR: 9788793430983
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

VARENS BESKRIVELSE

En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter.  I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.   Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre -generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web-shop og måltidskasserne fra nemlig.com.   Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder.   Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement.   Om forfatteren  Bogen er fortalt til og skrevet af den anerkendte journalist og madskribent Jane Kjølbye. I 2016 udgav hun bogen Michel Michaud – smagens mester.