Kompendium - Cellens kemiske komponenter (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Inger Spangsberg Jensen


Nedsat pris! Kompendium - Cellens kemiske komponenter
Forlag: KompendieForlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771730746
Udgave: 1. (14-06-2019)
Oplag: 1. (14-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 134
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 177mm, H: 252mm, D: 11mm, Vægt: 384g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Dette kompendium er målrettet medicin- og tandlægestuderende på 1. semester og har først og fremmest til formål at skabe et overblik over og en forståelse af den kemi, der er grundlaget for senere kurser på medicin- og tandlægestudiet – især biokemi og cellebiologi. 

Faget kemi er for manges vedkommende forbundet med en generel uforståelighed, og hvis man som studerende har holdt et eller flere sabbatår efter gymnasiet, kan kemi være ekstra udfordrende. Kompendiet indledes derfor med en repetition af vigtige begreber fra gymnasiet.    


Der er lagt stor vægt på at formidle kemien på en pædagogisk og overskuelig måde, og derfor rummer kompendiet mange illustrationer og oversigter. Desuden er perspektivering af kemien til de kurser, den er grundlag for, vægtet højt.   Kompendiet er pensumdækkende for kurset “Cellens Kemiske Komponenter” (CKK). Det indeholder de relevante henvisninger til tabelværket “Kemiske data og oversigter” (kendt som “KDO”), som må medbringes til eksamen.  


Kompendiets form og indhold er resultatet af mange års erfaring med undervisning af medicin- og tandlægestuderende i kemi, og de studerendes input gennem årene har været af stor betydning.

Anmeldelser (0)