Kompendium i finansiering: corporate finance - pensum på dansk (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jonas Kofoed Larsen


Nedsat pris! Kompendium i finansiering: corporate finance - pensum på dansk
Forlag: Aspiri
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Kompendium
Sideantal: 332
Dato for udgivelse: 1-10-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788793088061
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Dette kompendium har til formål at give dig den bedst mulige forudsætning for at klare dig godt til din eksamen i Finansiering/Corporate Finance. Dette opnås ved at kombinere teori med regneeksempler - præcis som til din eksamen.
Kompendiet er primært udarbejdet til studerende, der er i gang med at gennemføre faget Finansiering/Corporate Finance på en videregående uddannelse. Kompendiet er således skræddersyet til studerende, der læser én af HA-uddannelserne, HD, BSc, cand. merc. og andre studier med lignende pensum.
Kompendiet er et såkaldt "pensumkompendium" og ikke blot et opslagsværk. Derfor kan de studerende læse kompendiet som en pensumbog fra A til Z og rent faktisk forstå faget Finansiering/Corporate Finance.
For at gøre kompendiet ekstra anvendeligt til eksamen er der løbende opstillet teoretiske definitioner og opgaveløsningsmetoder, som du skal kunne til din eksamen.
Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en manuduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 225.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, Cand. merc., HA, Finansøkonom, statskundskab, polit, jura, medicin og mange andre uddannelser.

Anmeldelser (0)