Kostlære og -vurdering (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Birthe Balskilde


Nedsat pris! Kostlære og -vurdering
Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770825528
Udgave: 6. (10-03-2017)
Oplag: 1. (10-03-2017)
Første udgivelsesår: 2014
Serie: Ernæringsassistent
Indbinding: Paperback
Sideantal: 218
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.


Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner - spisekultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Anmeldelser (0)