Landevejstræning: træning og teknik for cykelryttere (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Per Henrik Brask


Nedsat pris! Landevejstræning: træning og teknik for cykelryttere
Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702232288
Udgave: 1. (03-04-2017)
Oplag: 1. (03-04-2017)
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt - Imperiet
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 184
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 178mm, H: 252mm, D: 21mm, Vægt: 664g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Her er bogen til den dedikerede cykelrytter - uanset om du er målrettet supermotionist, videbegærlig begynder med ambitioner for din cykeltræning eller træner for andre cykelryttere. I Landevejstræning finder du informationer, vejledning og konkrete programmer til såvel din egen træning som din træning af andre ryttere. Uformelt og lettilgængeligt giver bogen dig al den viden, du har brug for – med fagligheden i behold og masser af figurer, grafer og fotografier til at underbygge teksten.

Bogen gennemgår, hvad der menes med watt- og pulstræning, aerobt og anaerobt arbejde, restitution og ernæring, køreteknik og træningspsykologi – kort sagt alt, hvad der er værd at vide om træning for cykelryttere i teori og praksis. Også det sikkerhedsmæssige aspekt, der følger med rollen som holdkaptajn, er beskrevet og illustreret, og du får vist, hvordan du guider dit hold i at køre forsvarligt ved f.eks. paradekørsel og hvordan I effektivt og sikkert finder ind på én linje.

Med udgangspunkt i bogens udførlige træningsprogrammer kan du målrette din og andres træning hundrede procent. Brug bogen som opslagsbog og reference, når du skal hente inspiration og viden til din egen træning, eller når du er træner for andre cykelryttere.

Anmeldelser (0)