Lektinfri: De skjulte planteproteiner i din kost, der skaber inflammation og overvægt (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Marie Louise Ivalo Theill


Nedsat pris! Lektinfri: De skjulte planteproteiner i din kost, der skaber inflammation og overvægt
  • Forlag: Muusmann Forlag
  • Format: Hardback
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788793951617
  • Udgave: 1. (27-12-2020)
  • Oplag: 1. (27-12-2020)
  • Første udgivelsesår: 2020
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 192
  • Indbinding: Hardback
  • Mål og vægt: B: 185mm, H: 250mm, D: 22mm, Vægt: 630g
Formater / udgaver
193,70 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vidste du, at nogle typer af grønne og ’sunde’ fødevarer kan være problematiske at spise? At de kan gøre dig både tyk og træt?
Denne bog gennemgår, hvordan især nogle såkaldt sunde planter faktisk er problematiske, idet de indeholder meget af planternes eget giftstof; lektin. Lektin skaber nemlig inflammation og på sigt ubehagelige symptomer såsom ledsmerter, maveproblemer, kvalme, træthed, hudproblemer og tendens til at tage på, lige meget hvad man gør.
Når lektinerne kommer ind i din fordøjelseskanal, kan de gennemtrænge cellerne, der beskytter din tarm, og skabe små huller. Det er et problem, fordi din tarmbarriere skal holde lektiner og andre skadelige, sygdomsfremkaldende elementer ude. Når lektinerne slipper ukontrolleret ud i blodet, skaber det problemer i fordøjelsen og senere hen måske i dit immunsystem. Det betyder, at du helt bør undgå visse lektinrige fødevarer og skære grundigt ned på andre.
Bogen indeholder:
En grundforståelse for problematikkerne forårsaget af lektiner
Konkrete råd til at bruge kosten til at optimere din energi og vægt
En oversigt/indkøbsliste over de råvarer og fødevarer, du kan spise uhæmmet løs af, og en oversigt over de ting, du bør holde igen med eller helt undgå
Grundlæggende sunde værktøjer, du kan bruge allerede i dag
Tips til, hvilke typer af kosttilskud, der er vigtige at få på daglig basis
Lækre 100 % gluten- og lektinfri opskrifter, der samtidig hjælper dig med at spise meget mere grønt og vegetarisk
Råd til dem, der lider af: gigt, tarmproblemer/-sygdomme, hudproblemer som akne, eksem og psoriasis samt hovedpine
Målgruppen er primært kvinder i alderen 20-70 år med interesse for sundhed, kost og vægttab samt grøn livsstil.
Om forfatteren 

Marie Louise Theill er uddannet cand.mag. i dansk, kunsthistorie og psykologi. Hun har arbejdet som underviser og i Arbejdstilsynet, inden hun i 2011 startede som selvstændig komplementær naturopat (IBM) og zoneterapeut i sin egen klinik, Vitalzone.dk. Hun er RAB-registreret behandler og giver naturopatisk/biopatisk rådgivning om kost, vitaminer, urter samt behandler med zoneterapi. Hun samarbejder desuden med det glutenfri bageri H.U.G. 

Anmeldelser (0)