Lev lille embryo: en personlig beretning om fertilitetsbehandling (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: N. Frederiksen


Nedsat pris! Lev lille embryo: en personlig beretning om fertilitetsbehandling
Forlag: Indblik
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793959064
Udgave: 1. (16-04-2020)
Oplag: 1. (16-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 280
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 175mm, H: 241mm, D: 13mm, Vægt: 570g
Formater / udgaver
238,50 kr
117,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvert år fødes omkring 6.000 børn som følge af kunstig befrugtning, og cirka ti procent af alle kommende forældre skal have hjælp til at få børn. Bag dette tal gemmer der sig endnu flere forældre, for hvem drømmen om et barn endnu ikke er lykkes. Men hvad sker der med en selv, med ens mand eller partner – og ikke mindst ens forhold – når man går i gang med en behandling for barnløshed, der indebærer undersøgelser på kryds og tværs, hormonbehandlinger, op- og nedture i parforholdet, klinikbesøg, fravær fra job og meget andet. 


I denne meget personlige beretning om et langvarigt fertilitetsforløb er du med hele vejen og får indblik i ikke alene de mange forskellige metoder, klinikker og eksperter, som rent praktisk kan hjælpe dig på din egen rejse, men også i alle de følelsesmæssige og fysiske udfordringer, man kommer igennem som kvinde, som par og som partner til en person i fertilitetsbehandling.


LEV LILLE EMBRYO er skrevet af en kvinde, der som en protest mod det tabu, der er omkring ufrivillig barnløshed, har valgt at være anonym. Hudløst ærligt fortæller N. Frederiksen om sin egen rejse, på en både intim, oplysende og ofte humoristisk måde. Et must for alle, der er i gang med eller overvejer fertilitetsbehandling.

Anmeldelser (0)