LEV MERE KÆMP MINDRE: Ayurvedisk livsstil i Norden (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Maria Juhl


Nedsat pris! LEV MERE KÆMP MINDRE: Ayurvedisk livsstil i Norden
Forlag: Aronsen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793338487
Udgave: 1. (06-10-2017)
Oplag: 3. (04-04-2020)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 210
Omslagsgrafiker: Søren Lowenberg
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
155,00 kr
143,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

BESTSELLER


Maria Juhls bog Lev mere – kæmp mindre er arvtager til Deepak Chopras ideer om psykologi og selvudvikling. Bogen tager dig med på Marias rejse fra daglig kamp og præstation til et glædesfyldt liv, hvor den udfordrer dine fastgroede vaner og tankemønstre og beriger dig med værdifulde forslag til det sunde og energifyldte liv, indefra og ud!    


I et land, der ofte er gråt, vådt og koldt, har vi en tendens til at handle hurtigt og præstere. Det er opslidende i længden og mange lider i dag af stress, udbrændthed og depression. Når symptomerne bliver tydelige søger vi med lys og lygte efter den hurtige løsning på en sundere tilværelse i stedet for den vedvarende.   


På en logisk og letfordøjelig måde bringer bogen os tilbage til kernen i os selv, som i virkeligheden langt hen ad vejen er selv-balancerende, hvis vi bare lytter til den, og tager den tilstrækkelig alvorligt. Samtidig giver bogen den nødvendige indsigt i ayurveda, og rummer alle aspekter af, hvordan du kan opretholde en sund og harmonisk livsstil, og øge din livsglæde og livsenergi markant!                                                                                                                                   Bogen vil lære dig at kæmpe mindre og i stedet mærke og sanse mere, og indeholder opgaver, udarbejdet til at hjælpe dig med at integrere ayurvedisk livsstil i hverdagen, samt en kode til online træning og yderligere inspiration.   


Maria Juhl er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Derudover er hun medstifter af Dyssekilde Yogacenter, været fast skribent hos Fit Living, Liv & Sjæl og Chri Chri og har en tillægsuddannelse hos Life & Business coach hos Manning Inspire.    

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Kampfri zone

Der er i tidens løb udgivet rigtig mange selvhjælpsbøger. Jeg har læst en del af dem.
Maria Juhl's bog "Lev mere - kæmp mindre" er ikke bare endnu en af slagsen - tværtimod.
Bogen kommer omkring HELE dig - og giver på en overskuelig måde øvelser og anvisninger på, hvordan du virkelig kan rykke, hvis du vil.
Et boost for krop og sjæl - og et must for enhver, der interesserer sig for sundhed og personlig udvikling.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej