Mit liv undercover: Ung kvinde i CIA (Hæftet, Dansk)

Af: Amaryllis Fox


Nedsat pris! Mit liv undercover: Ung kvinde i CIA
Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740051063
Udgave: 1. (29-05-2020)
Oplag: 1. (29-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 148mm, H: 220mm, D: 21mm, Vægt: 333g
Formater / udgaver
143,70 kr
193,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Amaryllis Fox rekrutteres af CIA som 21-årig, i kølvandet på 11. september angrebene. Efter en intens træningsperiode, hvor hun bl.a. lærer at mestre et håndvåben, trænes i at udstå tortur samt de bedste måder at begå selvmord på i tilfælde af tilfangetagelse, bliver hun sendt undercover for sikre at nogle af klodens mest dødbringende masseødelæggelsesvåben ikke lander i globale terrorgruppers hænder. 


I rollen som kunsthandler sendes hun af sted på utallige missioner over hele verden. Hver gang bliver indsatsen højere og risiciene mere skræmmende. Fast besluttet på at stoppe bagmændene, er Amaryllis’ søgen tæt på at ødelægge hende, indtil hun indser at den eneste måde man reelt kan besejre fjenden, er ved at have modet til at sætte sig over for ham - og lytte. 


Life undercover er skarptskåret og umulig at lægge fra sig, en fortælling fra fronten fyldt med spænding og plot twists. Amaryllis Fox fortæller åbent og bevægende om forsøget på at afstemme en hemmelig, livsfarligspiontilværelse med et familieliv.

Anmeldelser (0)