Lilleputternes oprør
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Lilleputternes oprør (Bog, Dansk)

Af: Niels E. Nielsen

Forlag: Science Fiction Cirklen
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793233201
Oplag: 1. (11-11-2016)
Udgivelsesdato: 11-11-2016
Første udgivelsesår: 2016
Sideantal: 253

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En kamp mod vejrmøller?

Året er 1991. USA har en sort præsident med baggrund i beskedne kår. Sovjet har en leder med tilsvarende baggrund. Begge er indstillede på at bløde den kolde krig op, da en provokation fra Kina skaber en uforudset spænding, og de to landes automatiserede våbensystemer begynder den krig, der risikere at udslette menneskeheden.
I ruinerne af New York samles en lille flok mennesker, der ved et tilfælde har overlevet – men som har fået så meget stråling at de regner med at dø i løbet af et par uger. Dén tid beslutter de til at bruge på at tvinge supermagterne til at opføre sig fornuftigt og redde verden fra den sikre undergang. Også selv om de bare er en fattiglæge, en deserteret soldat, en prostitueret og en tv-skuespiller der ikke kan kende fiktion fra virkelighed.

Dette er beretningen om Gruppe Lilleput, der kæmper sig gennem ødemarken og trodser sikkerhedsforanstaltninger, stråling og bevæbnede banditter i kamp for freden. Odds er fuldstændigt håbløse, men gruppen har valgt sit navn med god grund – og den har nogle tricks oppe i ærmet, der kan få de store til at lytte efter.

Anmeldelser (0)