Livslang ærlighed (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Karen Dich


Nedsat pris! Livslang ærlighed
Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772381336
Udgave: 1. (20-01-2021)
Oplag: 1. (20-01-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 200
Indbinding: Indbundet

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Forventes på lager: 20-01-2021

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 20-01-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

”De er smukke og besværlige. De er selvbevidste og selvoptagede. De er dine veninder (…) og jeg har aldrig set dem på tv.” 


Sådan skrev producer Lena Dunham, da hun skulle pitche tv-serien Girls til HBO. Efter seks sæsoner af serien, har vi set de smukke, besværlige og selvbevidste kvinder på tv, men vi er langt fra færdige. 


Med Livslang ærlighed dykker kulturjournalist og dramatiker Karen Dich ned i kvinders venskaber både i den virkelige verden og i fiktionens. Gennem en række portrætter af veninder sætter hun fokus på det særlige i de enkelte venindeskaber, og samtidig viser de personlige fortællinger, at venindeskabet rummer universelle følelser som samhørighed, ærlighed og loyalitet. 


Via 10 essays om populære film, bøger og tv belyser bogen også forskellige aspekter af venindeskabet: Jalousi, konflikt, samspillet med andre relationer, mental sundhed og behovet for livsvidner. Altammen rammende beskrevet i de bøger, film og serier, vi elsker. Bogen rummer også en række interviews med kendte kvinder, blandt andre Lone Theils, Pernille Skipper, Ida Davidsen, Sissel-Jo Gazan og Iben Marie Zeuthen, der sammen med en række almindelige danske kvinder deler både syrligt og sødt fra forhold med livslang ærlighed.

Anmeldelser (0)