Logistik (Bog, Limryg, Dansk)


Forlag: Forlaget '94
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Dato for udgivelse: 4-10-2005
Udgivelse: 3. udgave, 2006.
Redaktion: Søren Fog
Medforfattere: Jørgen Emil Holm-Hansen, Mikkel Wormslev Thomsen
ISBN-13: 9788790178925
Produkt type: Bog
Fotograf: Søren Fog, Ole Hein Pedersen
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Jørgen Emil Holm-Hansen, Mikkel Wormslev Thomsen
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne grundbog er en udgivelse i en serie af bøger til de valgfrie områdefag på handelsskolens grunduddannelse. Bogen er udviklet til brug i faget Logistik og er udarbejdet i overensstemmelse med de kompetenceområder og indhold der er omtalt i bekendtgørelsen. Bogen kan imidlertid også anvendes på andre uddannelser, hvor der i undervisningen arbejdes med emnet logistik.
Målet med undervisningen i logistik er at sikre, at eleven tilegner sig begreber og metoder til brug for styring af en virksomheds indkøb, lager og distribution.
Bøgerne i denne serie er opbygget så eleven først præsenteres for en række kapitler om fagets begreber og metoder. Disse kapitler afsluttes alle med tjekspørgsmål til det pågældende kapitels indhold. Spørgsmålene kan anvendes både i undervisningen og ved selvstudium. Derudover er der i hver bog en samling af opgaver eller cases, der har til formål, at eleven får kædet teori og praksis sammen til en større helhed. Der kan rekvireres vejledende løsninger til opgaverne fra forlaget.
Det valgfrie områdefag "Logistik" lægger sig tæt op af andre erhvervsøkonomiske fag på handelsskolernes grunduddannelse. Denne udgave af grundbogen indeholder et nyt kapitel om økonomistyring og logistik. Målet er at skabe en naturlig sammenhæng med grundfaget Erhvervsøkonomi. Med den rette planlægning, kan undervisningen i Logistik således supplere faget Erhvervsøkonomi.
Udover det nye kapitel om økonomistyring og logostik er bogen blevet opdateret og gjort mere tidssvarende. Af nye emner kan nævnes GPS og ruteplanlægning samt logistik i servicevirksomheder. Videre inddrages IT i højere grad end tidligere i forbindelse med de forskellige opgaver og cases i bogen.

Anmeldelser (0)