Lykkeligt nær ved at græde – udvalgte danske digte (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Karsten Pharao


Nedsat pris! Lykkeligt nær ved at græde – udvalgte danske digte
Forlag: Bechs Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771835373
Udgave: 1. (31-08-2020)
Oplag: 1. (31-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Omslagsillustrator: Edvard Weie
Forord af': Karsten Pharao
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 154
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 141mm, H: 222mm, D: 11mm, Vægt: 207g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Denne samling af danske digte er udvalgt af Karsten Pharao, der er en afholdt oplæser af litteratur, og hvis stemme er kendt fra utallige lydbøger og radioprogrammer.


Inspireret af gentagne ønsker fra læsere og lydbogslyttere om at udgive en lydbog med klassiske, danske digte har Karsten Pharao foretaget dette udvalg af populære danske digte fra en periode, der strækker sig fra midten af 1800-tallet til midten af 1900-tallet. Der er altså lagt vægt på digte, der egner sig til oplæsning, og som kan tilbyde den umiddelbare forståelse, der er forudsætningen for en ren auditiv tilegnelse. Resultatet er blevet et udvalg af kendte og elskede digte, der trods den subjektive udvælgelse kan kaldes en slags essens af 100 års dansk lyrik, som forhåbentlig kan nydes såvel på tryk som i Karsten Pharaos oplæsning på lydbog.


Samlingen omfatter digte af:

Morten Nielsen – Gustaf Munch-Petersen – Hulda Lütken – Bodil Bech – Nis Petersen – Thøger Larsen – Jeppe Aakjær – Helge Rode – Ludvig Holstein – Viggo Stuckenberg – Sophus Clausen – Holger Drachmann – J.P. Jacobsen – Emil Aarestrup.


Udvalgt af Karsten Pharao,

der er en afholdt oplæser, og hvis stemme er kendt fra utallige lydbøger og oplæsninger af klassikere i programmet Pharaos Cigarer i Radio24syv og før den tid som mangeårig oplæser og programvært på DRs litteraturredaktion og programmet Alfabet.

Anmeldelser (0)