Lykken på ét ben (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Helle Fischer


Nedsat pris! Lykken på ét ben
Forlag: Fischer
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 163
Dato for udgivelse: 28-1-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788799225903
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Denne bog er til kræftramte, deres pårørende og ikke mindst alle andre, der ønsker at se livet fra et nyt perspektiv. Den skildrer forfatterens egen autentiske historie om, hvordan krise, i hendes tilfælde, vendte hendes liv 360 grader:
Idag lever jeg i nuet og nyder hvert sekund, hvert minut og hver time. Bogen fortæller, hvordan jeg formår at vende alt negativt om til positivt og nyde den sværeste tid af mit liv, hvilket også var hovedårsagen til, at jeg overlevede !!
Bogen er skrevet som dén hjælp, jeg selv manglede, da jeg fik konstateret kræft. Hvordan forholder jeg mig ? Hvordan reagerer omgivelserne ? Hvordan er man en god pårørende ?
Men bogen er ikke mindst også skrevet til alle andre, der på godt dansk mangler at få "Et spark i r...." og se livet i et andet perspektiv ! Den giver nogle indsigter, så læseren kommer til at påskønne det man har, fremfor hele tiden at vente på at blive tilfreds med sit liv ! Vær tilfreds ! Det er kun dig selv, der er direktør i dit liv ! Du bestemmer SELV om livet skal være SKØNT eller surt. JEG har valgt, at MIT liv skal være SKØNT !! God fornøjelse med læsningen... Helle Fischer

Anmeldelser (0)