Måltid: mit allergivenlige køkken (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Susse Fischer


Nedsat pris! Måltid: mit allergivenlige køkken
Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740615111
Udgave: 1. (29-03-2017)
Oplag: 1. (29-03-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 160
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

målTID er en kogebog for allergikere med retter uden mælkeprodukter, pattedyr, soja og konserveringsmidler. Det er samtidig en kogebog for dem, der ønsker at spise sundt.
målTID indeholder retter lavet af fjerkræ, fisk, grønsager, frugt, æg, kornprodukter og masser af krydderurter. Mælkeprodukter er erstattet med ris- og kokosmælk og stegning og bagning foregår med plantemargarine og olivenolie. Til nogle af retterne er der anvendt fåre- eller gedeost, som tåles af mange mælkeallergikere i små mængder. Der bruges økologiske råvarer og de varieres dem, alt efter hvad årstiden har at byde på.
Et godt måltid har for bogens forfatter Susse Fischer tre forudsætninger: de bedste råvarer, den mest optimale måde at tilberede dem på og en smuk anretning.
At lave og spise mad har spillet en væsentlig rolle i Susse Fischers tilværelse. Hun tilbereder helst alting fra bunden, for at kende indholdet. At lave god mad behøver ikke nødvendigvis at tage lang tid, og der er lagt vægt på, at en del af retterne kan tilberedes i en travl hverdag.
Susse Fischer står selv bag de smukke illustrationer i bogen. Hun er uddannet arkitekt på Kunstakademiet og har haft egen tegnestue siden 1983. Hun har blandt andet designet Øresundstoget, Havnescenen og interiør til SAS-fly.

Anmeldelser (0)