Magasinet Menneske - nu som bog: Tegninger, kronikdigte og romanspøgelser
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Magasinet Menneske - nu som bog: Tegninger, kronikdigte og romanspøgelser (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Boris Boll-Johansen

Forlag: Klørkonge
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799368273
Udgave: 1. (11-11-2016)
Oplag: 1. (11-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 213
Originaltitel: Magasinet Menneske - nu som bog
Omslagsgrafiker: Boris Boll-Johansen
Omslagsillustrator: Boris Boll-Johansen
Illustrator: Boris Boll-Johansen
Tegnet af: Boris Boll-Johansen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
99,00 kr
68,10 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen består af en blanding af tekst og tegneserier og kaldes "en slags Svikmøllen for poeter." Den er udvirket af den billedkunstneruddannede forfatter Boris Boll-Johansen, der står bag en række bøger for børn og voksne. 


Indhold: Bogen kredser om temaet "mennesket", hvilket skal forstås meget bredt. Teksterne og tegneserierne beskæftiger sig med erindring, krop, sexualitet, fordomme, kærester, religion, huskøb og meget andet - og kniber det med at lave en glasklar reference til homo sapiens, kan man altid gribe tilbage til det, man med et skuldertræk bedømmer til at være 'blot menneskeligt', underforstået en smule dumt men tilgiveligt. Det gør det muligt temamæssigt at plukke fra en del hylder.   


Enkelte tekster er trykt som falske faksimiler, det vil sige, at de lader, som om de er affotograferet fra eksisterende bøger eller papirer, det kan være en opbyggelig bog fra 1840, eller det kan være en rapport tilstilet Sundhedsministeriet fra Instituttet for Profylaktisk Psykiatri.    


Bogen består af udvalgt materiale fra "Magasinet Menneske", der udkom som tidsskrift i årene 2007-09. Alt materiale - tekst, tegninger og tegneserier er leveret af forfatter og illustrator Boris Boll-Johansen.  

Tidsskriftet udkom på forlaget Fahrenheit og var et udgivelsesmæssigt eksperiment. I og med denne bog er det blevet omdannet til en relativt genkendelig udgivelsesform. 


Der er i forbindelse med udvælgelsen af materialet til bogen lavet en del nyt materiale. Godt og vel 30% har ikke tidligere været publiceret.

Anmeldelser (0)