Man burde (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Anne Grete Hvirvelkær


Forlag: Forlaget Ravnerock
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793272866
Udgave: 1. (31-07-2020)
Oplag: 1. (31-07-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 60
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 147mm, H: 210mm, D: 5mm, Vægt: 163g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

”Man burde hver dag høre lidt musik, læse et godt digt, betragte et smukt maleri og, hvis det er muligt, sige et par fornuftige ord.”  

Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832)   


Anne Grete Hvirvelkær er amatørkunstner i ordets bedste betydning. Hun har mod – og, ikke mindst, et beundringsværdigt talent.  

Men Anne Grete Hvirvelkær vil helst ikke kalde sig selv for kunstner. Hun drømmer heller ikke om at blive kendt og feteret. Den professionelle kunstner – forstået som en, der ønsker at leve af sin metier – arbejder ofte under urimelige vilkår for at skaffe sig et levebrød, og får man succes, mødes man med en voksende forventning om fornyelse. På mange måder er amatørkunstnerens vilkår at foretrække for den kunstner, der ønsker sig fuld kunstneriske frihed. Der er næsten ingen forventninger, for der er ikke mange, der interesserer sig for, hvad en amatør laver. Man står alene med sin kærlighed til kunsten. Men man har til gengæld en fuldkommen frihed til at lave hvad som helst. Det lyder besnærende. Men det er en stor udfordring, og det kræver mod og vilje at overvinde sig selv, og ikke mindst – blive ved. Det ligger i ordet, at amatører gør det af kærlighed. 

Udtrykket ”amatør” kommer af det latinske ord ”amare”, som betyder ”at elske”. En amatør er én, der elsker det, som han/hun er meget optaget af.

Anmeldelser (0)