Maveglad supper & smoothies (Paperback, Dansk)


Nedsat pris!
Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: muusmann sundhed
Dato for udgivelse: 4-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Medforfattere: Sara Dahl, Pia Brixved
ISBN-13: 9788793430013
Fotograf: Carsten Ringholm
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status : Ikke udkommet, kan forudbestilles

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvis du ønsker at give din fordøjelse en tiltrængt pause, eller hvis du bare er vild med supper og smoothies, så er dette bogen for dig. Opskrifterne er uden gluten, laktose og raffineret sukker, så alle kan være med - ikke mindst de mange uheldige, der lider af irritabel tyktarm.
Hvis du føler, at din fordøjelse har været lidt på overarbejde, så kan du med stor fordel lave retterne fra denne bog - din mave vil elske dig for det. Start dagen med en lækker smoothie sprængfyldt med vitaminer og tilbered en suppe til frokost eller aftensmad - eller hvorfor ikke begge dele? Mange af supperne kan også spises som en rest dagen efter. 
Om serien
Hver 3. dansker lider af fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Fordøjelsesgener er det problem, folk hyppigst går til lægen med. Der har aldrig været så meget fokus på vores fordøjelse som lige nu - og heldigvis for det, da det er alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny serie af bøger, der giver læseren mulighed for nemt og overskueligt at give kroppen det bedst tænkelige brændstof, uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at man giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret! Maveglad Mad-bøgerne tager udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider, med fokus på at give læseren en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser. 
Om forfatterne 
Sara Dahl er uddannet klinisk diætist i 2007 fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Hun har arbejdet som selvstændig klinisk diætist med speciale i mave-tarm-sygdomme, fordøjelsesproblematikker, gluten- og laktoseallergi, intolerance samt livsstilssygdomme.   
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.   
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.

Anmeldelser (0)