Med Albert på bagsædet
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Med Albert på bagsædet (Paperback, Dansk)

Af: Homer Hickam

Forlag: HarperCollins Nordic
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771911206
Udgave: 2. (01-03-2017)
Oplag: 1. (01-03-2017)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Originaltitel: Carrying Albert Home
Oversætter: Birte Kaae
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
70,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Elsie Lavender og Homer Hickam var klassekammerater i high school i West Virginias kulfelter og fik deres eksamen under den store depression i slutningen af 1920’erne. Homer frier, Elsie takker nej og drager i stedet til Florida, hvor hun forelsker sig i skuespilleren Buddy Ebsen. Hendes drøm om en fremtid med Buddy, bliver dog aldrig til mere end en drøm, da han drager til New York uden hende. Så Elsie vender hjem og gifter sig med Homer.
I stedet for at være en glamourøs skuespillerhustru, er Elsie nu en minearbejders hustru. Hun bliver ustandseligt mindet om sine sorgløse dage sammen med Buddy, på grund af hans noget usædvanlige bryllupsgave: en alligator ved navn Albert, som bor i husets eneste badeværelse. Da Albert en dag bider sig fast i Homers bukser og nær skræmmer livet af ham, giver Homer Elsie et ultimatum: ”Mig eller den alligator!” Efter at have tænkt lidt over det, konkluderede Elsie, at der kun er én ting at gøre: At sætte Albert på bagsædet og køre ham hjem.
Med Albert på bagsædet er en underholdende, skæv og lidt tragisk fortælling om et ungt pars lange eventyrlige rejse med en alligator på bagsædet.


" Med Albert på bagsædet er på den ene side en morsom historie om en række usandsynlige og vilde hændelser, men samtidig også en smuk historie om to mennesker, som lærer hvad kærlighed er. Måske er rejsen en måde at finde ud af meningen med livet"

- Anne Grete Jacobsen, Litteratursiden

Anmeldelser (0)