Medicinsk kompendium lommebog (Bog, Indbundet, Dansk)


Nedsat pris! Medicinsk kompendium lommebog
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 680
Dato for udgivelse: 9-9-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Redaktion: Ove B. Schaffalitzky de Muckadell, Stig Haunsø, Hendrik Vilstrup
Medforfattere: Ove Schaffalitzky de Muckadell, Stig Haunsø, Hendrik Vilstrup
ISBN-13: 9788717041318
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 1996
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Medicinsk Kompendium Lommebog udkommer i 4. udgave. Med denne udgave følger en e-bogsudgave. Ideen er, at pakken Medicinsk Kompendium, Lommebogen og e-bogen tilsammen er et hele, hvis dele gensidigt giver læseren hjælp til at navigere i det store internmedicinske stofområde. Medicinsk Kompendium Lommebog og e-bog giver en hurtig og nem adgang til kerneområder vedrørende diagnostik og behandling af de almindeligst forekommende sygdomme og giver lægen direkte tilgængelig paratviden ved hver patientkontakt. Den medicinske student får desuden et kortfattet samlet overblik over, hvad den interne medicin indeholder.

 Lommebogen og e-bogen er et supplement til 17. udgave af Medicinsk Kompendium. Samtlige kapitler er revideret og flere er omskrevne af nye forfattere.

Lommebogen henvender sig dels til den medicinske student, der har brug for en oversigt over internmedicinske sygdomsbilleder med mulighed for efterfølgende fordybelse - og dels til lægen, der i sit daglige kliniske arbejde har brug for at supplere sin paratviden. Det er redaktionens håb, at det komplette Medicinsk Kompendium dels kan give læseren netop den information, der er brug for i den givne kliniske situation, og dels vil give en dybere forståelse af intern medicin - og således fremme begge slags viden omtalt i Lommebogens motto. 

Anmeldelser (0)