Mellem Broer (Bog, Paperback, Dansk)


Nedsat pris! Mellem Broer
Forlag: Ravnerock
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 77
Dato for udgivelse: 21-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Kent Skov Andreasen, Ejler Nyhavn
Medforfattere: Leif Achton-Lynegaard m.fl.
ISBN-13: 9788792625496
Produkt type: Bog
Bidragyder: Leif Achton-Lynegaard m.fl.
Ophavsangivelse: Leif Achton-Lynegaard m.fl.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Fynske Forfattere, en undergruppe af Dansk Forfatterforening, markerer gerne Verdens Poesidag med et arrangement af en eller anden art.
I år har vi valgt at udgive en antologi. Både antologiens titel og emne er Mellem Broer og vi har inviteret et bredt udvalg af aktive fynske digtere til at bidrag med digte. Der er masser af poesi Mellem Broer.
Broer skaber geografisk sammenhæng mellem vores ø og resten af verden udenom. Den generation der kommer til orde i Mellem Broer strækker sig aldersmæssigt fra tyverne til tresserne. De skrivende i den har helt forskellige baggrunde, visioner og ambitioner og benytter sig af forskelligartede ord, men de har et fælles geografisk udgangspunkt her og nu. De er øboere midt i Danmark, lad os derfor kalde dem generation Fyn 2012
Dette snapshot af Fyn er fyldt med poesi. Også på Fyn er der i de seneste år sket en opblomstring af digtermiljøet med adskillige poetiske scener og tilbagevendende lyriske begivenheder med et stadigt voksende publikum. Derfor er det på tide med en bog, der fejrer poesien i sin mere permanente form. I poesien maler vi billeder af ord, vi fokuserer på detaljer, på de store linjer, på det indre eller på samtiden og vi udtrykker tanker, der ikke kan udtrykkes indenfor normalsprogets rammer.
Samtlige fynske digtere i bogen har på hver deres måde forholdt sig til temaet Mellem Broer og det er der kommet helt forskellige tekster ud af.
Bogen er støttet af Albani-fonden.

Anmeldelser (0)