Meyers glutenfri bageskole (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Meyers Madhus


Nedsat pris! Meyers glutenfri bageskole
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711904060
Udgave: 1. (23-10-2018)
Oplag: 3. (13-03-2020)
Første udgivelsesår: 2018
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 232
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 206mm, H: 282mm, D: 30mm, Vægt: 995g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.

Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Anmeldelser (0)