Mille Møgunge - blander sig i alt: Mille Møgunge 3 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Joanna Nadin


Forlag: Høst og Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763858946
Udgave: 1. (09-10-2018)
Oplag: 1. (09-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Mille Møgunge
Originaltitel: Penny Dreadful causes a kerfuffle
Omslagsgrafiker: Malene Hald Design
Omslagsillustrator: Jess Mikhail
Oversætter: Elisabeth Kiertzner
Illustrator: Jess Mikhail
Tegnet af: Malene Hald Design
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 152
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 138mm, H: 205mm, D: 18mm, Vægt: 293g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mit navn er i virkeligheden slet ikke Mille Møgunge. Det er Kamille Madsen. Det med ’møgunge’ er min fars joke. Men jeg kan ikke se det sjove i det. Og det passer heller ikke, at jeg er en møgunge. Der er bare dét, at jeg indimellem får nogle fantastiske ideer, som udvikler sig til noget knap så fantastisk. Det var fx ikke meningen, at alt vores tøj skulle farves lilla, da Kosmus og jeg vaskede det med blæk i badekarret. Og det var heller ikke med vilje, at den hormon-eliksir, jeg havde brygget til min storesøsters ven, skulle få ham til at kaste sådan op. Det var ikke min skyld. Jeg kan ikke gøre for det. Jeg prøver bare at være hjælpsom og yde mit bedste!

Mille Møgunge blander sig i alt er tredje bog i serien om den øretæveindbydende, sjove og helt uimodståellige Kamille Madsen. Tre klassiske ”hovsa-hvordan-endte-det-hele-dog-sådan-her”-historier i én bog – med de mest charmerende og finurlige illustrationer.

Pressen skriver:

»Letlæst skøn humor med vanvittige påfund krydret med sort-hvide humoristiske tegninger hele vejen igennem bøgerne.« – Susanne Dahl Jensen, Lektør

»Mille er som utallige andre børn i litteraturen helt uskyldig. Hun er også fuld af gode indfald og meget underholdende. […] Mille er syv – otte år gammel. Læsere i samme alder og deres forældre vil nok nyde hendes syn på verden.« - Birte Strandby, Bogvægten.

»Mange voksne læsere vil nok synes, at bøgerne om Mille er lidt overgearede og meget ung-med-de-helt-unge-agtige, men børn i 7–8-års alderen vil nok sætte pris på historierne om en pige, der er sjov, og som klarer sig i alle situationer.« - Bodil Christensen, Bogbotten

Anmeldelser (0)