Mindfulness & Compassion: en vej til mere nærvær og livsglæde (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helle Lisle


Nedsat pris! Mindfulness & Compassion: en vej til mere nærvær og livsglæde
Forlag: Heartbased Life
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797180105
Udgave: 1. (27-04-2020)
Oplag: 1. (27-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 264
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 175mm, H: 240mm, D: 20mm, Vægt: 470g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Bogen er skrevet ud fra forfatterens dybe kendskab til både meditation, mindfulness, compassion, self-compassion og hjerteintelligens. Forfatteren er psykiater og har haft egne klinik i ca. 15 år, men har nu viet sit virke til at formidle viden om, hvordan vi som mennesker kan transformere vores liv.


Bogen trækker på viden fra både den buddhistiske tradition, hjerneforskning, evolutionsteori, tilknytningsteori og udviklingspsykologi. Bogen giver et godt og letforståeligt bud på, hvordan vi hver især kan begynde rejsen med at forandre vores liv. Bogen giver viden om hjernen og sindet og bidrager med praktiske øvelser, der kan implementeres i hverdagen. Til bogen er der også knyttet 19 meditationer og visualiseringer, der ligger som lydfiler.


Bogen byder på en introduktion til, hvordan vi gennem træning af vores hjerne og sind kan lære at være i livet på en måde, der i højere grad er i overensstemmelse med vores hjerter, vores sande værdier og vores vision for vores liv. Bogen inspirerer til, hvordan vi kan forandre og måske ligefrem forvandle vores liv ved at øge vores bevidsthed, træne vores sind og genfinde kontakten til vores essens og hjerte.


Vi lever i en tid, hvor vores samfund og vores individuelle liv er præget af stor kompleksitet, stadige forandringer og et til tider helt urealistisk tempo. Vi lever i en kultur, hvor der for en stor del af os er fokus på præstation, konkurrence og ydre succes. Statistikkerne taler sit alt for tydelige sprog. Rigtig, rigtig mange menneskers helbred, trivsel og livskvalitet er truet. Flere og flere mennesker bukker under for stress, udbrændthed, angst eller depressioner. Mest skræmmende er det at erfare, at det i højere og højere grad også rammer børn og unge. Det er på høje tide, at vi udfordrer den livsanskuelse, der fastholder os i hamsterhjulet. At vi aktivt forholder os til, hvordan vi hver især vil leve det liv, der er os givet – ikke blot overleve i det, men leve det fuldt og helt.

Anmeldelser (0)