Mister Georg besøger Sulaima (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Katrine Marie Guldager


Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702293760
Udgave: 1. (17-01-2020)
Oplag: 1. (17-01-2020)
Serie: Frøken Ignora og Mister Georg
Omslagsillustrator: Charlotte Pardi
Illustrator: Charlotte Pardi
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 32
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 148mm, H: 304mm, D: 9mm, Vægt: 274g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Frøken Ignora har en ven. Han hedder Georg. Mister Georg. Forfatteren Katrine Marie Guldager og tegneren Charlotte Pardi har sammen skabt bøgerne om Frøken Ignora og vennen Mister Georg. Sammen med Georg og Ignora møder læseren nogle af de følelser, man kan have som fx at føle sig klemt mellem to venner. I denne bog er Georg hjemme hos en ny ven, Sulaima. Hjemme hos Sulaima må man alt. Man må spise lige så meget slik, man vil. Og man får pizza og sodavand til aftensmad. Og der er ikke noget, der hedder en halv times skærm tid om dagen, som hjemme hos Momse. Georg synes, det er SÅ dejligt, at han gerne vil flytte ind.

Serien om Mister Georg kan på en fin og sjov måde sætte fokus på den virkelighed, som mange børn oplever i samspillet med andre børn og voksne, hvem har ikke haft lyst at flytte hjem til en anden familie, hvor reglerne er anderledes?

Bøgerne er fortalt i et poetisk sprog og i en tone, som vi kender fra Frøken Ignora. Bagest i bogen er der undrespørgsmål til læseren, som kan bruges både ved højtlæsning og som refleksion ved selvstændig læsning.

Anmeldelser (0)