Modne Kvinder: Samtaler om livets patina (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Bo Østlund


Nedsat pris! Modne Kvinder: Samtaler om livets patina
Forlag: Forlaget Heatherhill
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791901133
Udgave: 1. (13-10-2017)
Oplagsdato: 13-10-2017
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 472
Omslagsgrafiker: Trine Dvinge
Forord af': Bo Østlund
Fotograf: Bo Østlund
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

24 kendte danske kvinder i alderen 50 til 84 år fortæller i ’Modne Kvinder’ om livet efter de 50 i hudløst ærlige samtaler. 


Bogen er i øjeblikket udsolgt fra forlaget, men den kan stadig købes i forlagets egen webshop på www.forlaget-heatherhill.dk *


I den største samtalebog til dato står to dusin af landets modigste, klogeste og mest spændende kvinder klar til uden filter at fortælle deres helt private historier. 


De deler generøst ud af mere end 1500 års samlet livserfaring i et magisk værk om kærligheden, begæret, mændene, børnene, følsomheden, karrieren, selvværdet, forfængeligheden, ungdomsfikseringen, singlelivet, parforholdet, skilsmisserne, overgangsalderen, kroppens forfald, alderdommen, troen, døden - og meget, meget mere.  


Det er samtaler uden filter fyldt med visdom og selverkendelse om glæder og sorger, forventning og angst, drøm og virkelighed, krig og kærlighed - og om livets dans med engle og dæmoner.    


I ’Modne Kvinder’ deltager bl.a. Hella Joof, Anne Dorte Michelsen, Jytte Abildstrøm, Vibeke Windeløv, Majbritte Ulrikkeholm, Anette Støvelbæk, Mette Bock og Lisbet Dahl.


’Modne Kvinder’ er den største, stærkeste, mest følsomme, mest rørende og mest overraskende samtalebog, der nogen sinde er lavet om og til kvinder. Og årets mest overraskende bog er den perfekte gave til din mor, din søster, din veninde – eller til dig selv.    


'Modne Kvinder' er efterfølgeren til den stærkt anmelderoste bestseller ’Modne Mænd’ som blev den mest omtalte bog i 2016. ’Modne Mænd’ fik bl.a. fem hjerter i Politiken. 


Forfatteren Bo Østlund har tidligere udgivet 20 bøger om kendte og ukendte danskere, og de handler alle om menneskers skæbner og drømme. 


Dette 472 sider store værk, som rummer helt nye portrætter af samtlige medvirkende, udgives af Forlaget Heatherhill, som ud over 'Modne Mænd' bl.a. har stået bag Østlunds storværk ‘Skilleveje’, hvor 28 kendte danskere fortalte om deres barndom. 

Anmeldelser (0)