MOTOmania 8 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Holger Aue


Nedsat pris! MOTOmania 8
Forlag: Veterania
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788789792927
Udgave: 1. (10-11-2017)
Oplag: 1. (10-11-2017)
Oversætter: Peter Elling-Jordt
Originalsprog: Tysk
Sideantal: 48
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 200mm, H: 266mm, D: 9mm, Vægt: 397g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Gustav ”Gedestyr” starter en mindre slåskamp med Hans "Hæsblæs" - hvorfor kan de to ikke enes, og hvorfor bliver det værre og værre. ? 


Anthon ”Andenplads” har brug for penge, og forsøger at sælge sin mor. Han er på hemmelig mission som soldat, og får en meget vigtig opgave - det går nok godt. ? Senere skal han på disco, for at danse med sin drømmepige - vil hun mon se ham igen. ?


Robert ”Røgslør” får problemer med sit koblingskabel, men vælger at køre videre - hvorfor. ? Senere tager han på tur i bjergene, og bliver overrasket i en voldsom snestorm. Robert har svært ved at formulerer sig overfor damer, så det går sjældent godt.


Bent ”Brembo” imponerer politiet - men er de glade for det. ? Han elsker dyr, og tager en uskyldig lille fugl til fange - stakkels lille kræ.


Hans ”Hæsblæs” finder ud af hvordan en tandbørste anvendes bedst muligt - men er det hans egen tandbørste, og hvad er det han finder ud af ?


Info:

Holger Aue viser med fine detaljerede tegninger, sin kærlighed og besættelse af motorcykelverden, samtidig med at irriterende hustruer og nærtagende betjente angriber dit mellemgulv af latter. Det er en fortælling om de skøreste tegneseriehelte på landevejen, hvor hver kilometer kørt, er et angreb på dine lattermuskler - motorcykler er deres liv!


Med sin spidse blyant, store kærlighed til tekniske detaljer og en ualmindelig god sans for situationskomik, tegner Holger Aue motorcykel-kulturen, som alle med et smil på læben, kan nikke genkendende til. Selv motorcykelhadere får lyst til at hoppe op på de to-hjulede.


1994 blev det store gennembrud for Holger Aue, som sender fyrene ud på deres benzin-gennemblødte eventyr, i form af den første tegneserie der ser dagens lys. Sidenhen er tegneserien blevet trykt i det Tyske tidsskriftet "Motorrad", som har ført den groteske humor til kultstatus. De fem skøre tegneseriefigurer fik hurtigt et voksende antal læsere, og går i den danske udgave, under navnene; Gustav Gedestyr, Robert Røgslør, Anthon Andenplads, Hans Hæsblæs og Bent Brembo.

Anmeldelser (0)