MOTOmania 5 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Holger Aue


Nedsat pris! MOTOmania 5
Forlag: Veterania
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788789792897
Udgave: 1. (02-06-2016)
Oplag: 1. (02-06-2016)
Oversætter: Peter Elling-Jordt
Originalsprog: Tysk
Sideantal: 47
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 203mm, H: 268mm, D: 10mm, Vægt: 393g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Hvorledes forestillede vi os som børn, at motorcyklen ville se ud i år 2000 – det er der mange bud på.


For at få fat i forsikringspenge, forsøger Anthon Andenplads, at drukne hans Laverda. Desværre glemmer han nøglerne i tændingslåsen, og må i gang med at fiske. Anthon overholder et kørselsforbund, på grund af de overskredne ozon grænseværdier, og er med til at hjælpe klodens drivhusdefekt. 


Robert Røgslør, får fat i nogle magiske tændrør, som giver hans Ducati mindst to ponyer mere. Men magien forsvinder hurtigt - bliver han mon sur.? 


Hans Hæsblæs, tager på en tiltrængt motorcykelferie, blot for at opdage at alle de lande han passerer, giver ham problemer. 


Gustav Gedestyr er næsvis overfor ordensmagten, men får sin sejr senere. Han er en dygtig motorcykel akrobat, syntes han selv, men ender med at køre alle hans kammerater over. 


Bent Brembo punkterer, og får uventet hjælpe fra to cykellister – den skal de nok fikse. 


Hvis du nogensinde har overvejet at få installeret et motortoilet, eller har brug for at vide mere om swingerklubber, så kan du med fordel læse dette nummer af MOTOmania. Som en ekstra bonus, tager vi dig med til swapmeet i andelslandsbyen, for at finde stumper, men det går vist heller ikke så godt. 


Politiet stopper aldrig deres forfølgelse af fart forbrydere, og specielt motorcykler. De får tilmed nye køretøjer, for at stoppe dette vandvidskørsel – men vil det hjælpe.

Anmeldelser (0)