MOTOmania 6 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Holger Aue


Nedsat pris! MOTOmania 6
Forlag: Veterania
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788789792903
Udgave: 1. (04-11-2016)
Oplag: 1. (04-11-2016)
Oversætter: Peter Elling-Jordt
Originalsprog: Tysk
Sideantal: 47
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 205mm, H: 268mm, D: 13mm, Vægt: 398g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Med sin spidse blyant, store kærlighed til tekniske detaljer og en ualmindelig god sans for situationskomik, tegner Holger Aue motorcykel-kulturen, som alle med et smil på læben, kan nikke genkendende til. Selv motorcykelhadere får lyst til at hoppe op på de to-hjulede.


Robert Røgslør, bliver forelsket i en rigtig kvinde, men i stedet for blomster, vil hun meget hellere køre på motorcykel.


Hans Hæsblæs og Anthon Andenplads tager på tur en dag de keder sig. De ender selvfølgelig med at have politiet efter sig, blot fordi de hilser pænt med midterfingeren, og en bar mås. 


Bent Brembo er på udflugt, og køre forbi en fartmåler, som efter hans mening viser alt for lidt i forhold til hvad hans motorcykel kan præstere. Senere smider han sine læderbukser, som trofast har siddet på kroppen i 15 år.


Anthon Andenplads kan ikke vinde over sine venner i et motorcykelløb, og vil derfor i et desperat forsøg tage mørk magi i brug – lykkes det mon. Han betror senere en god ven, at tappe olien af sin motorcykel, men ender det godt.

Anmeldelser (0)