Nedsat pris! Mouritsens metode: En børnekulturforskers arbejde 1972-2012

Mouritsens metode: En børnekulturforskers arbejde 1972-2012 (Bog, Dansk)

Forlag: BUKS
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799936304
Udgave: 1. (02-11-2016)
Oplag: 1. (02-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur
Sideantal: 1147

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette tobindsværk indeholder Flemming Mouritsens samlede skrifter i kronologisk orden. Hver enkelt tekst er bragt i den form, den havde, første gang den blev udgivet. Imellem teksterne er bragt samtaler, som vi, Herdis Toft og Karin Esmann Knudsen, har ført med ham i perioden 2008-2012. Samtalerne er optaget på bånd, udskrevet og indsat som stumper og bidder i tilknytning til øvrige artikler m.m. Derudover indeholder værket en lang række anekdoter og er illustreret med fotos af Flemming Mouritsen i forskellige situationer.


»Flemming Mouritsen udviklede et nyt blik, som så alt i et nyt perspektiv – børn, deres leg, deres møder med kunst og kultur. Han åbnede og afgrænsede et forskningsfelt. Han åbnede kollegers, studerendes, politikeres og faglige praktikeres øjne for, at der er mere form og mening og samvirkende betydning i sjov og pjat end nogen nogensinde kunne drømme om. Han fik os til at se med andre øjne, vurdere med andre alen og tage nye forskningsmæssige konsekvenser – og kampe! Ingen andre end Flemming kunne have gjort det. Mouritsens Metode vil blive vores chance for at samle, le, lære og bringe både forskning og formidling på dette centrale felt videre. Tak, Flemming!«


- Beth Juncker, Dr. scient. bibl. i børnekultur og professor ved Det Informationsvidenskabelige Akademi, Københavns Universitet.

Anmeldelser (0)