Multipel sclerose, helvede/retur - yes, you can: en fortælling om Lisbeth Andersen-Farmer, den første danske scleroseramte, som fik udført et CCSVI indgreb mod sygdommen, og standset angrebene, om kampen, nederlagene, håbet, sejren - en kærlighedshistorie (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Leif Andersen-Farmer


Nedsat pris! Multipel sclerose, helvede/retur - yes, you can: en fortælling om Lisbeth Andersen-Farmer, den første danske scleroseramte, som fik udført et CCSVI indgreb mod sygdommen, og standset angrebene, om kampen, nederlagene, håbet, sejren - en kærlighedshistorie
Forlag: Andersen-Farmer Publishing
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 10-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799403806
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

CCSVI – Chronical Cerebro Spinal Venøs Insufficiens - er den latinske betegnelse for indsnævringer, stenoser, af venerne, der fører det af-iltede blod fra hjernen tilbage til hjertet. Det er en forkortelse, der vil blive kendt af alle med multipel sclerose inden for kort tid.
Bogen Multipel Sclerose – Helvede/Retur - Yes, You Can! beskriver bogens hovedperson, Lisbeth Andersen-Farmers, dagligdag før, under og efter CCSVI operationen.
Dette er et eventyr fra vor tid. Det er fortællingen om to stærke mennesker, der aldersmæssigt havde passeret sølvbryllups-alderen, og, med sclerosen som blind passager, brød ud og dannede par. Troen på hinanden og oplevelsen af kærligheden i en moden alder prægede deres liv, og efterlod sig synlige spor i det lokalsamfund, hvor de slog sig ned. Hvor de elskede, kæmpede, vandt. Tabte. - Vandt.
Vilje er ikke kun et begreb i eventyr og historiebøger. Denne bog fortæller om en dramatisk og stædig kamp. Og med engagement af hele det følelsesregister, som sidder i de fleste læsere.
Scleroseramte vil forhåbentligt blive inspirerede og opmuntrede af bogen, på linie med alle, som har behov for at blive bekræftet i ´thi størst af alt er kærligheden´.
Helt alene, og stik imod det passive danske sundhedssystems råd og uden forsikring, tog de springet ud, hvor ingen før dem havde været. Det muntre glimt i øjet, det direkte sprogbrug, og glæden over livet, gennem det kærlige fællesskab, er en af bogens store styrker. Det forekommer aldeles naturligt, at parret var de første i Danmark, som fik lov at opleve ´befrielsen´. Blev de første, som mærkede, at sclerose kunne standses.
Selvfølgelig blev det dem!

Anmeldelser (0)