Murena box, bind 1-4 samlet i en box (Dansk)


  • Forlag: Faraos Cigarer
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788791976773
  • Udgave: 1. (30-07-2010)
  • Oplag: 1. (30-07-2010)
  • Første udgivelsesår: 2010
  • Serie: Murena

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Murena box I, indeholder Murena Bind 1-4, Hvert enkelt bind har følgende
titel:
Murena bind 1 Purpur og Guld
Murena bind 2 Af sand og blod
Murena bind 3 Den bedste af alle mødre
Murena bind 4 De som skal dø
Beskrivelse af Murena bind 1:
Året er 54 e. Kr.og magtkampen om Rom, Senatet og kejsertronen er på sit højeste. Kejser Cladius skal være varsom, hvem skal være hans efterfølger? Kan han stole på sin kone Agrippina eller prøver hun at manøvrere sin sin Nero ind på bekostning af den unge Britannicus?
Beskrivelse af Murena bind 2:
Nero er kommet til magten hjulpet af sin magtliderlige mor, Agrippina. Desværre for Nero, er magten skrøbelig, for Britannicus er stadigvæk i live og Agrippina synes at havde alt for mange allierede. Og hvis man ikke kan stole på sin egen mor hvem kan man så egentlig stole på?
Beskrivelse af Murena bind 3:
Giftmordet på Britannicus og Cladius mystiske død peger alt sammen i en retning. Nero, eller hans nærmeste familie! Nero bliver tvunget ud i en en magt kamp mod sin egen mor samtidig med at han skal holde de gamle Cladius støtter stangen.
Beskrivelse af Murena bind 4:
Agrippina har lykkedes med at få sin søn indsat og Britannicus er elemineret. Alt burde være i skønneste orden, men Agrippina har gjort regning uden vært for fuglen ønsker ikke sine vinger stækket. Novicen Nero skal nu til at klare sig i magt spillet om Roms trone og det er ikke let når man ingen allierede har! Uheldigvis har Nero sendt sin eneste sande ven i eksil, men hvis en Kejser ikke kan bryde sin egen lov hvem kan så?
Jean Dufaux :
Jean Dufaux er belgier og født i 1949, startede egentlig sin kariere som journalist for et film magasin. I 80erne begyndte han så at lave tegneserie manuskripter og har siden været meget produktiv. tidligere på dansk har vi set ham I Jessica Blandy og Giacomo C. Hans seneste succes er den højt priste serie Murena som han laver sammen med Phillipe Delaby
Phillipe Delaby:
Født i Belgien i 1961. Kom på kunstakedamiet i en alder af 14 år hvor han specialiserede sig i Olie, som hans tegneserier også bærer præg af. Slog internationalt igennem med Murena som han lan laver sammen med Jean Dufaux.

Anmeldelser (0)