Musik i tredje klasse: Grundbog inkl. 2 CD er (Multimedia, Spiralryg, Dansk)

Af: Bent Kolind Christensen


Forlag: Musikforlaget Fog
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 185
Dato for udgivelse: 1-8-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Udgiver: Musikforlaget Fog
Illustrator: Sven Aage Berg
Redaktion: Jørgen Egholm Halle - Thomas Fog
ISBN-13: 9788791117077
Produkt type: Multimedia
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Svend Berg
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Der er lagt op til inspirerende og alsidig undervisning med denne bog, som tager udgangspunkt i ministeriets klare mål for faget musik. Her bliver børnene præsenteret for alt lige fra sanglege og danse til computermusik, Ska beat og enkelte klassiske numre.
Først kom Musik i første klasse, siden Musik i anden klasse, og nu ligger Musik i tredje klasse klar på hylden. Grundelementerne Fællessang, Sammenspil, Musikgennemgang og Bevægelse er de samme. Men denne gang har musiklærer Bent Kolind Christensen tilføjet kapitlet Fra ønske til samspil, hvor udgangspunktet er elevernes ønsker om, hvilke musikstykker der skal arbejdes med.
Materialet består af en grundbog, inkl. to CD´er, samt en kopimappe til eleverne. Den første CD dækker sammenspil og bevægelse med nyindspilninger af rytmiske sange komponeret af bl.a. Lotte Rømer, Cartoons og Lotte Kærså. Den anden CD dækker musikgennemgang med originalindspilninger af såvel klassiske som rytmiske kompositioner fra Carl Nielsens Tågen letter til Per Frosts Little bossa nova.
Lærerne får et komplet gennemprøvet undervisningsmateriale med vejledninger, årsplan, noder og CD´er stukket i hånden. Et materiale, der er lige til at bruge, og som giver det bedste udgangspunkt for at engagere eleverne.
»Jeg har ønsket at lave et samlet undervisningsmateriale, der er fagligt dækkende, alsidigt og let anvendeligt for både lærer og elever,« siger Bent Kolind Christensen.
Musik i tredje klasse giver eleverne mulighed for at opleve og forstå musik som både udøvende, lyttende og skabende individer. De skal deltage i et musikalsk fællesskab og lære at anskue musik ud fra historiske, kulturelle og samfundsmæssige perspektiver. Musik i tredje klasse dækker kravene til hele skoleårets musikundervisning med vægten lagt på den rytmiske musik.

Anmeldelser (0)