Musikken og hjernen (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Jesper Ryberg, Toke Lund Christiansen


Nedsat pris! Musikken og hjernen
Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702225815
Udgave: 1. (01-09-2017)
Oplag: 1. (01-09-2017)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 240
Omslagsgrafiker: Morten Gorm
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Musik påvirker mennesker. Men hvordan, hvor meget og hvorfor?

Hvad er det der sker, når musikken giver os store oplevelser? Hvorfor har vi ofte stor glæde af velkendt musik, mens nyere musik falder os sværere at begribe? Hvordan er nogle velkomponerede lyde i stand til at udtrykke følelser? Hvilken rolle spiller det for vores oplevelser at se en udøvende musiker? Hvordan påvirkes vi af baggrundsmusik? Kan musisk træning gøre os klogere? Er der nogen, der er født med et større musisk talent end andre? Og kan musik nogen gange være farlig og påvirke vores etiske vurderinger eller måske direkte få os til at handle forkert?

I denne bog behandles alle disse store spørgsmål – og flere til. Der sker ud fra to helt forskellige perspektiver. På den ene side ud fra alle de erfaringer og overvejelser man gør sig, når man har levet et liv viet til musikken. På den anden side ud fra videnskabelige forskning, der indbefatter både psykologiske eksperimenter og hjernestudier.

Musikken og hjernen er et must read for alle, der interesserer sig for musik eller blot forundres over musikkens dragende effekt og dens store betydning for mennesker.

Anmeldelser (0)