Når diagnosen er brystkræft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Inge Kellermann


Nedsat pris! Når diagnosen er brystkræft
Forlag: Hovedland
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770705714
Udgave: 1. (28-02-2017)
Oplag: 1. (28-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 384
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
249,00 kr
66,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I Danmark lever mere end 62.000 kvinder med en brystkræftdiagnose. Langt de fleste supplerer lægernes behandling med forskellige former for såkaldte alternative behandlingemetoder. Og endnu flere efterspørger alternative eller supplerende behandlingsformer.
Inge Kellermann bog er en skatkiste af evidensbaserede muligheder for selv at bidrage til et godt udfald af sygdommen. Det gælder, både hvad enten man lige har fået diagnosen og gerne vil styrke kroppen forud for kræftbehandlingerne, ønsker at optimere sundhedsvæsenets behandlinger eller afhjælpe nogle af de bivirkninger, der er forbundet med kræftbehandlingerne
Udgifterne til kræftmedicin i sygehusvæsenet er steget fra 400 millioner i 2000 til 4 milliarder i 2010, men på trods af aggressiv behandling med masser af nye lægemidler har der kun været en begrænset effekt på overlevelsen gennem mange år.
Der er derfor al mulig grund til at forholde sig kritisk til vores sundhedsvæsen og dets moderne ortodoksi. Og der er al mulig grund til at supplere lægernes behandling med effektive og ugiftige hjælpemidler for at forbedre prognose og livskvalitet for de mange patienter og deres familier, som er berørt af sygdommen.
Inge Kellermanns bog er en selvhjælpsbog for brystkræftpatienter. Meget videnskabeligt opbygget og med 1800 noter, som er at finde på en selvstændig hjemmeside med bogens titel.

Anmeldelser (0)