Når mad er din fjende (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Maria Hirse


Nedsat pris! Når mad er din fjende
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711616406
Udgave: 2. (12-07-2017)
Oplag: 1. (12-07-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Originaltitel: Når mad er din fjende
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 282
Indbinding: Hæftet
Formater / udgaver
217,50 kr
66,50 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

NÅR MAD ER DIN FJENDE er en bog om alle typer spiseforstyrrelser.
Maria Hirse har interviewet en række mennesker, der lider af anoreksi, bulimi, overspisning og andre spiseforstyrrelser. Desuden får forældrene lejlighed til at sætte ord på den svære situation, det er at have et spiseforstyrret barn. Derigennem giver bogen et usminket billede af, hvad det vil sige at lide af en spiseforstyrrelse – og hvad det betyder for omgivelserne.
Hirse fortæller desuden sin egen historie, som hun tidligere har fortalt i ÆBLEKINDER, og trækker linjerne op til i dag. Det er således vigtigt at få beskrevet de eftervirkninger af sygdommen, man som voksen må kæmpe med.
Med henblik på at afhjælpe spiseforstyrrelser forsøger et kapitel i bogen at besvare spørgsmålene: Hvad er årsagen til spiseforstyrrelser, hvilke signaler skal man være opmærksom på, og hvordan håndterer man spiseforstyrrede? Endelig er der interview med tre professionelle behandlere, en læge, en psykiater og en psykoterapeut. Bogen afsluttes med en oversigt over behandlingstilbud.
NÅR MAD ER DIN FJENDE henvender sig til alle, der lider eller har lidt af en spiseforstyrrelse – eller kender nogen, der gør det.
Maria Hirse, født 1971, er forfatter, foredragsholder, psykoterapeut og studievært. Hun har tidligere skrevet tre selvbiografiske bøger og fire romaner.

Anmeldelser (0)