Nærværsøvelser med børn: 30 øvelser der fremmer empati og selvomsorg (musik cd vedlagt og inkl. hjemmeside) (Multimedia, Paperback, Dansk)

Af: Ulla Lau Hyldgård


Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771603781
Udgave: 1. (31-05-2016)
Oplag: 1. (31-05-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Læring i dagtilbud
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 88
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 170mm, H: 200mm, D: 5mm, Vægt: 183g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

I de fleste børns hverdag tages der ikke nok hensyn til, at nervesystemet har brug for hvile og beroligende stimuli for at kunne lagre læring og fremme barnets kontakt til sig selv. Uro i klassen eller i børnegruppen og børns manglende kontakt til sig selv er to af de største udfordringer i forhold til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i skoler og dagtilbud. Det er disse udfordringer, denne bog ønsker at påvirke i en positiv retning.

Pædagogen eller læreren kan godt irettesætte og kalde på opmærksomhed og koncentration fra børnene, men mere væsentligt kan det være at tilegne sig metoder, der indefra lærer børnene at være opmærksomme og træner deres koncentrationsevne.Bogen tilbyder nærværsøvelser, der tager udgangspunkt i sange komponeret til børn. Sangene findes på den medfølgende cd. Der beskrives tre øvelser til hver sang med faldende aktivitetsniveau. Inden hver øvelse beskrives det, hvilket materiale der skal bruges, og hvor meget tid øvelsen kræver.

Målgruppen er alle, der arbejder med børn i alderen 3-10 år.

Anmeldelser (0)