Nedsat pris! Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten: En bog om, hvad kvinder i virkeligheden mangler - og den forskning, som viser det
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten: En bog om, hvad kvinder i virkeligheden mangler - og den forskning, som viser det (Bog, Hardback, Dansk)

Forfattere: Anette Paulin, Jens-Ole Paulin

Forlag: Vingholm
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790158408
Udgave: 1. (20-08-2019)
Oplag: 2. (30-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 394
Forord af': Lenka Kromann
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
243,60 kr
166,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vidste du, at kvindens eget hormon, progesteron, beskytter mod alvorlige lidelser som brystkræft, åreforkalkning, depression og lavt stofskifte – og at mange kvinder lider af mangel på netop dette hormon? 
Forskningen i hormoner er i rivende udvikling, og den fortæller os, at en lang række sygdomme skyl­des u­­balance i hormonerne. Det er forskning, som peger på bedre behandlinger af endometriose, PCOS, ufri­villig abort og overgangsalderens hedeture - og af sygdomme, der især rammer kvinder, som leddegigt, fibromyalgi og sklerose. Men skal vi udnytte denne forskning, kræver det et opgør med forestillingen om, at “østrogen” er det eneste hormon, der har betyd­ning for kvinder. Det er en myte,  som snart kan fejre 100-års jubilæum, og som det er på tide at få gjort op med. Det vil denne bog uden tvivl bidrage til.
"Fagligt velfunderet og vidunderligt velskrevet - en bog, som alle kvinder kan have gavn af at læse. Den vil hjælpe dem til at træffe beslutninger på et mere oplyst grundlag."Fra forordet v. læge Lenka Kromann.
En udvidet, gennemrevideret og opdateret udgave af "Naturlig hormonterapi - du har et valg!", Vingholm 2016. 

Anmeldelser (0)